SM 2022

Vilse och jag har genomfört vårt andra Bruks-sm. Upptag av spår, uppletande och lydnad gick galant! Spåret fick vi ett stort tappt på och missade tre pinnar. Så vi kom inte särskilt högt upp på listan, men vi genomförde vårt sm! Vi får se om vi kommer att kvala till nästa år…

Helgen efter SM fick Vilse med sig ett VG hem från elitklass B-prov. Såååå otroligt nära ett excellent och många av oss trodde att vi skulle få det också. Men domaren dömer. Jag är i alla fall toknöjd över hans fina prestation!!!

Valpkursen har startat upp och det ska bli roligt att följa dom små blivande stjärnorna!

Vi har någon enstaka tävling kvar i höst, om vi kommer med. Annars består hösten av en resa till USA för att träffa brorsan med familj. Så sen får vi satsa på nästa säsong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.