Tillbaka till vardagen!

I skrivande stund har jag jobbat snart två veckor och det är lite skönt att komma in i rutinerna igen.

Vilse har tävlat ett elitspår med Cert och vinst som resultat. Vi har också varit på en helgkurs i sök, himla kul! Annars har vi haft semester, slappat, badat, grejat, vandrat osv. Sista helgen före det var dags att jobba igen, var jag provledare och funkis på jaktprov i Värmland.

Det har inte börjat någon kurs än i höst. Det kommer bli en valpkurs, som redan är full, som börjar lite längre fram. Jag har också en kurs på min klubb, på ideell basis i höst, där vi ska träna på brukslydnad. Jag funderar på om det kanske ska bli en spårkurs igen i vinter, vi får se.

Fortsätt att njuta av sommaren, än är den inte slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.