Sååå nära…

Vi tog en tripp till Gotland och passade på att starta på B-prov när vi ändå var där. Vilse gjorde ett superfint prov och jag trodde vi hade vårt Excellent (som det nu heter istället för 1:a pris) klart. Men tyvärr föll vi på målsnöret då Vilse inte hittade sista kaninen på söket, fast han letade och inte gav upp. Jag är supernöjd med honom, på det igen!

Vi har även startat ett elitspår, och lite samma där… Snubblande nära cert och SM-poäng! Vilse gjorde en otroligt fin lydnad, fullt på spår och ett bra uppletande. Men så är det ibland…

Vattenkursen och öppenklasskursen är i full gång. Det kommer även att vara en träningskväll nu i juni (full), några privatträningar och en heldagskurs. Så juni och juli är fulla så nu blir det stopp på privatträningar fram till augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.