God fortsättning!

Nu har julen precis varit och nu väntar en veckas ledighet! Det ser jag fram emot! Mycket vila, gå långa promenader och också kanske hinna träna vovvarna lite. När även nyår har passerat om en vecka, känns det alltid så skönt, då börjar liksom allt om igen. Nya chanser, nya möjligheter…

Året 2021 blev det ju inte så många tävlingar pga pandemin, men några brukstävlingar, tror det var tre st, startade vi i alla fall. Två st startade vi efter kvaltiden till årets SM och vi lyckades bra på de två, så bra att det räcker för att kvala till bruks-SM 2022. Hurra!

Vi debuterade på bruks-SM i år och hamnade på en 9:e plats av 30 startande. Jag är jättestolt över att vi lyckades genomföra hela!

Vilse har också lyckats knipa ett första pris i elitklass på B-prov. Så himla roligt!

År 2022 vet vi inte riktigt hur det kommer att se ut med anledning av pandemin. Just nu är alla tävlingar inställda, men vi hoppas dom kommer igång igen till våren. Tills dess fortsätter vi träna, det är ju ändå det som är det absolut roligaste!

Några av vårens kurser har kommit ut på hemsidan också, kika gärna in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.