Väntans tider…

Det känns som det mesta ligger och väntar på att få komma igång liksom. Allt ligger på vänt… Jag håller tummarna stenhårt för att Bruks-SM kommer att bli av i år, så jag och Vilse får starta. Vilse ligger bra till, på plats 13, och det skulle vara så otroligt roligt att få vara med! Men samtidigt vet jag någonstans långt där inne i mitt medvetna att det troligen kommer att ställas in.

Alla tävlingar ligger ju också och bara väntar på att få dra igång. Så segt det här, samtidigt som det finns så mycket viktigare saker än att få tävla så klart. Jag håller igång träningen ändå, men visst börjar det kännas lite missmodigt. Skönt då att ha goa vänner som man kan träna ihop med.

Kurserna avlöser varandra och det är fortsatt stor efterfrågan. Roligt så klart, och jag försöker tillgodose alla som vill gå, men ibland går det tyvärr inte. Och det känns trist. Men någonstans måste jag dra en gräns, hur roligt det än är.

Roligt är det i alla fall, att ha alla er här på kurser!

På gården har årets grisar kommit, vi bygger nytt hönshus (dom har växt ur det andra), fixar ved och lite annat smått och gott.

Var rädda om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.