Inställt

Ja, inte mycket blev vad det var tänkt denna vår och sommar! Detta är ju högtiden för både bruksprov och jaktprov vanligtvis… Men det är otäckt det som händer i världen, känner väldigt stor respekt inför det.

Nu har ju samhället öppnat upp lite smått för resor, vi får se om det kan bli något prov frampå. Jag sitter i klubbens brukskommitté och vi har beslutat att genomföra våra bruksprov i höst, med restriktioner. Om inga nya kommer förstås som gör att det inte går.

Vi tränar på det vi hinner, lite mindre sug för träning går det inte undgå att jag har pga detta, men jag försöker hålla suget uppe. På sommaren blir det mest jaktträning i vatten pga värmen, men lite spår och några lydnadspass har vi gjort i alla fall.

Kurserna har rullat på, med restriktioner, och det har fungerat bra. En hel del privatträningar har det blivit, vilket är jättekul!

Vi har börjat att måla om hela vårt hus, så när vi inte tränar eller jobbar målar vi! En vecka kvar att jobba innan jag tar semester!

Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.