Ivers andra diplom!

Iver och jag har startat NW1 TSM igen och även denna gång fick vi ett diplom med oss hem! Så roligt! Nu har vi ett kvar att ta, sen får vi börja träna för NW2!

På klubbens årsmöte fick Iver pris för sitt viltspårschampionat och Vilse slog till och med blev årets brukshund och årets lydnadshund. Så fina och duktiga grabbar jag har!

Livet i stort rullar på, min mage har bra dagar och dåliga dagar. Känns tyvärr som det blivit en del av min vardag… Jag ska snart iväg till en privat näringsspecialist och jag hoppas mycket på att hon ska kunna hjälpa mig.

Hemma har Magnus och jag renoverat det lilla utrymmet vid trappan, vi blev nöjda! Det dröjer inte länge förrän kurserna drar igång igen och det ser jag fram emot! Dom är fulla nu.

Vilse tränar lite spår och brukslydnad och vi har även försökt hinna med några uppletanden nu. Han är anmäld till några elitspår, får se om vi har tur med lottningen… Vi tränar även jakt när vi har tid och lust, fått till flera bra pass med Ulle och Milo, känns så himla bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.