Iver och Vilse har tävlat!

För några veckor sedan fick jag för mig att lära in alla nya moment, sex st, i lydnadsklass I och starta sen. Vilse är fantastiskt duktig på att lära sig nytt, men det var ändå ganska mycket för honom att ta in. Och in i det sista var jag ganska säker på att vi skulle nolla fjärren. Väl på tävlingen, som vi åkte till tillsammans med Ennelie, gjorde han en otrolig insats, satte en tia på fjärren bla. Vi fick 281 poäng så en bra bit över gränsen för första pris och vann även tävlingen. Duktiga vovve!

Helgen efter var det Ivers tur att tävla nose work igen! Och nu var det TSM som gällde. Jättekul att se honom jobba så lugnt, fokuserat och glatt! Vi lyckades hitta och markera alla gömmor och fick vårt första diplom i TSM! Duktiga lilla Iver!

Två veckors ledighet har jag nu! Först ska vi fira jul, lata oss och äta choklad! För övrigt blir det långa promenader, nån träning här och där men framförallt slappa i soffan framför bra filmer och serier!

GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.