Hösten är här!

Och med den kom enorma mängder med regn! I helgen lyckades Vilse och jag ramla in på reservplats på elitspår och det var mängder av vatten i spåret, vi fick simma på ett ställe till och med. Men han kämpade på fint, vi fick med oss alla pinnar och han gjorde ett fint upptag åt rätt håll. Uppletandet glänste han också på, han fick 9.5 poäng där. Tian uteblev pga ett enda litet omtag (tugg) på sista föremålet.

Platsliggningen med skott var som vanligt inga problem, han fick 10 på det.

Lydnadsplanen var tyvärr som en mindre swimmingpool och det var lerigt och klafsigt och Vilse tyckte inte det var någon höjdare. Vi drog på oss flera nollor tyvärr men också flera nior och tior. En tröst är att ingen hund gillade planen och inte ens ett cp delades ut… Vi kom på andra plats.

Återigen är Iver anmäld till några NW, får se om vi har bättre tur nu att komma med. Träningen är nästan obefintlig, men det ska bli kul bara att få testa att vara med en gång. Min mage krånglar fram och tillbaka fortfarande så det blir bara den träning jag orkar just nu.

Vilse och jag skulle varit iväg till Skåne nu i tre dagar med både kurs och jakt, men det satte min mage stopp för. Jaja, det kommer väl en höst nästa år också. 2019 får bli året då livet stod lite stilla pga sjukdom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.