Nära, nära…

Ja, jag och Vilse sniffade på SM 2019 i alla fall! Vi hade otur med många bortlottningar och sen otur på två starter. Så blir det ibland. Vi är anmälda men jag tror inte vi kommer att lyckas kvala in. Vilse är så ung än, vi får satsa på SM 2020 istället.

Vi tränar fortfarande bruks, även om jakten får ta mer tid nu. Jag är lite sugen på att testa att starta i jakten till hösten, vi får se om det blir av. Det är stor skillnad på att enbart träna jakt än att hoppa mellan det och brukset. Båda grenarna tar väldigt mycket tid att träna…

Jag har ju insett att det inte är så konstigt att vi fortfarande stampar lite i vissa delar, det kan ju bli inlärning av tex hö/vä två gånger på en månad, resten tränar vi annat. Inte konstigt om det tar lite tid då… Nu har jag gjort en satsning på just det, så vi försöker få till några minuter med hö/vä varannan dag och det har ju gett resultat. Kul!

Iver är anmäld till hans (och min) allra första nose worktävling, ska bli jättekul. Om vi kommer med… Vi har varit på några träningar för Guldnosen och det har gått riktigt bra.
Viltspår kör vi på med och har faktiskt bokat in en start frampå även där. Så roligt att få tävla med Iver igen!

På sommaren, när jag har semester, brukar vi träna som minst. Jag tycker det är skönt att ta lite ledigt från det. Nu ska vi fira midsommar först och främst! Sen gäller en veckas jobb till, före semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.