Iver godkänt doftpov

Iver och jag har ju halkat in på en helt ny bana – nose work. Vi har gått en kurs och sen tränat lite efteråt på egen hand. I helgen som gick var vi iväg på vårt livs första doftprov och vi blev godkända. Roligt!

Tanken är att träna på och sen prova att tävla. Jag är en sån person som måste ha ett mål med träningen, annars är det svårt att motivera mig att träna. I alla fall träna mer seriöst, där man kommer framåt. Så fram mot våren ska vi väl våga oss ut på en tävling i nose work.

Vilse tränar mest lydnad just nu, det är ganska mycket snö för annat. Men vi ska sätta igång med lite hårda spår och hålla igång dirigeringen i jakten, har ett väldigt bra ställe för det på plogat område i Molkom. Så får vi se om säsongens första tävling blir av (med tanke på snön) i slutet av mars. Och att vi kommer med förstås.

Keno har fått ordning på sina tassar nu och är mycket bättre. Vi ska tillbaka på kontroll om någon vecka, så får vi se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.