Öppen klass

Vilse har provat på att starta i öppen klass B-prov två gånger. Han har gjort väldigt fina prov, fixat alla moment fint. Vi har legat och sniffat på ettan, men haft otur att inte hitta sista viltet på söket och fått med oss ett andra pris hem båda gångerna. Jag är så glad och nöjd över hans fina jobb, vi fortsätter träna för ny start, för det känns som att ettorna ligger där och lurar…

Kurserna har börjat igen efter sommaruppehållet och några privatträningar rullar in.
Iver är anmäld till rallylydnad och Vilse ska göra någon mer start i jakten och kanske, kanske en sen start i elitspår, vi får se hur det känns när vi tar upp den träningen igen.

Sommaren har varit fantastisk med resa till Skottland, mycket vila och härliga sommardagar, lite hundträning då och då. Nu känns det skönt att hösten är på väg med härliga, lite kalla morgnar med klar luft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.