Grattis världens bästa Keno!

Mammas underbara pöjk fyllde 12 år i förrgår! Det firade vi med tårta, ny leksak och hundträning. När Keno lekt klart tog Iver över och då höll inte leksaken så länge till… Ett öra och ett öga är borta på den fulfina kalkonen i tyg…

Det ligger fortfarande mycket snö kvar här, även om det minskat en del. För mycket för spår och jakt i skogen, men några hårda spår har vi gjort i alla fall och även nåt pass jakt ute på Hammarö där det är betydligt mindre snö!

Lydnad tränar vi däremot! Tre gånger har Vilse och jag varit hos Pia och filat på lite moment och det känns som dom flesta moment har hamnat på plats, även om det finns mer att träna på förstås.

Iver kom med på elitspår i Götene nu till helgen, men tyvärr blev tävlingen inställd pga snö. Men vi är 3 reserv till Skövde lördag och kom med i Skövde söndag, så det blir start lite längre fram istället. Ska bli kul!

Vilse har en start planerad i högre spår, får se hur det blir. Om det går bra är tanken att satsa på jakten under våren och sommaren.

Kurserna är igång, det mesta går att träna med lite anpassning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.