God Jul!

Jag älskar julen! Och jag gillar den här perioden när det är mer än ”tillåtet” att varva ner, krypa upp i soffan och se en bra film och bara småträna lite nån gång ibland. Jag har även börjat kika lite i tävlingskalendern för nästa år – jag vill gärna ha ett mål att sträva mot. När tiden närmar sig provet och jag skulle känna att det inte är någon ide att vi startar, då ser jag ut ett annat prov. Planen för i vår är just nu start i högre spår för Vilse och elitspår för Iver. När det gäller jakten är det tidigast start i höst för Vilse, eller kanske först året därpå. Det är mycket att lära sig som ingår i ökl.

Vårens kurser är i planeringsfasen! Håll utkik här på hemsidan, de kommer ut strax efter nyår. Tills dess – God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

DSC_0772

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.