Repris!

 DSC_0487

Redan anmäld, inga reserver, möjlighet att samåka… Fler anledningar fanns inte. Därför blev det en start till i nkl b-prov! Bra träning för lilla Vilse, som ju inte ens blivit 1,5 år ännu.

Igår åkte jag och Mari iväg till Koppom. Ett trevligt och kul upplägg på provet!

Först en enkel markering på land. Sen fotgående till en enkel markering på andra sidan en å eller vad man ska kalla det. Några simtag behövdes för att ta sig över.

Ett ganska långt fotgående ner till vattnet. Där började vi med söket, som låg längs med vattenkanten (gungfly) och sen ganska långt och djupt in i skogen. När tredje viltet var inne vände vi oss mot vattnet och det gick en enkel markering på vatten från båt. När den var inne skulle hunden hämta in tre vilt till på söket. När allt var inne, fick vi återigen vända oss mot vattnet och det gick en enkel markering på vatten på andra sidan båten denna gång. Sen var provet klart. Plus passivitet förstås, där vi fick sitta med på båda dom två första markeringarna.

Vilse gjorde ett väldigt bra prov, satte inte en tass fel. Så himla glad över hans fina jobb! Vi belönades med ännu ett första pris!  Även Mari och Darcy fick första pris , såg så himla fint ut!

Nu blir det i alla fall ingen mer start på b-prov förrän vi känner oss redo för ökl. När det blir får vi se…

Iver ska snart starta höstens första elitspår. Vi har ju verkligen legat på latsidan med den träningen, men det ska bli kul ändå, vi får leva på gamla meriter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.