Foder från Granngården.

Inlägg i samarbete med Granngården.

Det här med foder till hundarna är ju en hel djungel! Dels är det ju vad fodret innehåller, vilket land det kommer ifrån och en annan viktig sak är tillgängligheten.

Därför äter mina hundar hundfodret Robur från Granngården! Fodret är svenskt, innehåller inte en massa ”onödigt” och det har ett bra pris. Robur hundfoder har också bra bredd, vilket passar mina hundar bra, då Keno äter Robur senior och Vilse och Iver Robur Maintance.

För mig som bor ute på landet är det guld värt att kunna handla hundmat online hos Granngården! Enkelt och bekvämt och aldrig något krångel! Dessutom kan man få det utkört ända fram till dörren när man beställer på Granngården online, vilket passar mig perfekt, inga tunga fodersäckar att bära på långa sträckor!

Ibland handlar jag även i affären på Granngården. Det är trevligt att handla där, alltid trevlig och kunnig personal, som gärna hjälper till. Där köper jag mat till hönsen, kaninerna och grisarna. Granngården har också bra tillbehör, så när jag handlar i Granngårdens affär passar jag på att köpa saltsten till hästarna, eltråd, tuggben och godis till hundarna mm.

Det bästa med att handla direkt i Granngårdens butik är nog ändå att jag kan ta med mig hunden in i butiken. Perfekt en solig sommardag och perfekt när jag vill prova ut halsband och hundkoppel eller när hunden ska få välja ut sin leksak själv. Granngårdens personal är alltid lika trevliga mot vovven och brukar bjuda på en godisbit eller två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.