Willowridge kennelläger.

Helgen har tillbringats i sköna Humletorp med ett härligt gäng labbefolk! Det var verkligen en kanonhelg som uppfödarna hade organiserat hur bra som helst! Träning blandades med roliga tävlingar och utmaningar. Jag som är ny i labbevärlden kände mig väldigt välkommen! Extra roligt var att se Vilses syskon, 8 av 9 i kullen var där. Och 7 av oss ska starta derbyt om två veckor, hua!!!

Kenos son Kenzo från han sista kull tillbringar en vecka hos oss också. Tyvärr har han åkt på en ful infektion så idag var jag tvungen att lägga in honom på djursjukhuset. Lille killen, hoppas han piggar på sig fort!

Våra ägg som ligger i kläckmaskin har nu börjat kläckas, en fin och livskraftig kyckling och en död så här långt. 16 ägg kvar att vänta på…

Unghundsderbyt närmar sig med stormsteg och även om vi endast åker för att Vilse ska få en bra erfarenhet, vill jag ändå ge honom de bästa förutsättningarna. Så jag måste försöka få tid till lite träning nu. Inte helt lätt då Iver behöver träna inför elitspårstart, kenzo behöver extra omvårdnad och allt som händer med djuren på gården just nu. Men ska göra så gott vi kan i alla fall!

För den som är intresserad startar en ny kurs snart, det finns några platser kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.