Iver har fyllt år!

Jag har dåligt med tid över till att uppdatera bloggen nu för tiden. Synd, för jag tycker det är roligt. Nu har det nästan gått en månad sedan sist och vår underbara, speciella, knäppa, Goa Iver har hunnit fyllt 7 år! Det firades så klart med tårta!

Vilse och jag går kurs för Bolly då och då och vi hade även förmånen att få vara med på kurs för Guy Bennet, som Vilses uppfödare hade fixat. En jättebra dag, där vi fick träna på markeringar, linjer, fotgående. Vilse var en duktig kille och när jag fick små tips här och där så jag kunde hjälpa honom prestera ännu bättre blev det riktigt bra. Det var skönt att han hade lite samma tänk kring sättet att träna som jag har, jag skulle gärna träna för honom igen! Dessutom får man ju öva på sin engelska . Nu har jag plockat ur dom godaste russinen ur den dagen, nu ska vi träna på!

Till Näs har det nu flyttat in fyra kultingar, söta och rara men lite blyga ännu. Äggen ligger i kläckmaskinen och vi hoppas det ska bli några hönor av dom till slut.

Förra veckan var jag, Magnus och hundarna på semester i Sälen. Vi vandrade på fjället, slappade, solade och mådde gott. Den ledigheten behövdes, nu känner jag mig pigg och utvilad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.