Höstbilder.

dsc_2340

Jag missade dom fina, gula höstlöven i år, men det blev ganska bra bilder ändå. Även om keno HATAR att fota, urtråkigt enligt honom! Han lyckades kisa, slicka sig om munnen, titta bort, gräva ett hål och fick bös på näsan….

Iver är som vanligt en fröjd att fota, även om jag inte riktigt fick till nån riktigt bra bild.

Vilse är ju ruggigt bra på stadga, så att fota gick finemang…

Vilse har varit iväg på FARTtest, väldigt spännande att se! Tror jag har fått en liten juvel! Nu gäller det för mig att sköta mina kort rätt…

Vilse tränar på med lite jakt, lite spår och lite lydnad. Inte så mycket, men lite av allt. Just nu fokuserar vi på linjetag och stoppsignal i olika former. Känns bra att dela upp och inte köra för mycket på en gång.

Iver spårar när vi hinner och när det gäller lydnaden har jag brutit ner i delar igen för att hitta tillbaka till det lugn han hade i våras. Jag hoppas vi ska kunna hitta tillbaka…

Keno förgyller vårt liv med sitt glada humör och ständigt viftande svans! Han tränar lite småsaker för att hålla hjärnan igång.

dsc_2329  dsc_2343 dsc_2347

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.