Sällskap!

Ett litet hopp har tänts, vi har bildat en liten, liten grupp, vi är tre st. En gång har vi tränat än så länge. Känns jättekul! Förutom att hitta vänner som vill träna på samma vis, dvs hjälpa varandra, och som dessutom kan samma tider som jag, ska det ju kännas bra från allas håll. Och det tror jag det kommer göra för oss!

Igår tränade Iver på fritt följ, framåtsändande, skall och stegen med bra hjälp av Helena. Det känns jättebra inför starten. Nu ska jag och dom stora grabbarna dra till hardangervidda och Bergen för att vandra och hälsa på kenos valpar. Med oss hänger Pernilla och Vilja. Magnus och Vilse blir hemma. Så det får bli uppladdningen inför elitspår!

Tre kurser är igång, plus några privatträningar och nån helgkurs. En ny kurs börjar i oktober, som står här på hemsidan. Ännu en valpkurs Jakt kommer att starta pga stor efterfrågan, den kommer snart att läggas ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.