Back in buisnes!

Efter fem härliga lediga veckor är det dags att sätta igång att jobba igen!  Jag är inne på första veckan på jobbet nu och nästa vecka börjar kurserna igen. Känns otroligt kul och inspirerande att dra igång igen!

Både hundarna och jag har haft semester. Vi har gjort något enstaka pass med träning men mest har vi vilat från träning. Min familj från usa  har varit här en månad så vi har umgåtts väldigt mycket med dom. Underbart kul har det varit!

Jag har anmält Iver till några elitspår i höst, tyvärr finns det inte så många och ett är vi redan bortlottade på. Keno ska starta rallylydnad denna helgen och sen har jag planer på några starter till. Det beror lite på hur det går…

Så nu ligger fokus på bruksets alla delar för Ivers del, medan Keno tränar rallylydnad och även lite viltspår då han är anmäld till en cup. Får se hur det går, det var 9 år sen han tog sitt championat… Vilse tränar lite smått på grunder och han är ruskigt snabblärd! Fotingång, inkallning, gripande, avlämning och kontakt sitter fint! Vi tränar också på inlärning av söksignal, leta föremål och spår. Han har även burit and två gånger utan problem.  Störst vikt lägger jag på att bara vara med, se när andra hundar jobbar, vänta och omvänt lockande.

Iver blev avdammad i jakten en dag i augusti!  Han fick starta wt på tollarspecialen och gjorde det hur bra som helst! Nästan full pott på varje ruta! Så stolt över herr Rosa!

Jag ser fram emot en härlig höst med mycket träning, kurser och förhoppningsvis några tävlingar!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.