Sommar och semester!

Nu har jag fem veckors semester framför mig! Härlig känsla! På måndag kommer Lukas (min brorson) hit från USA och ska stanna hos oss i två veckor. Vi ska vandra i Jotunheimen och sen ska vi hitta på andra roliga saker. Hundträningen kommer att ta lite semester några veckor nu, men hundarna får så klart hänga med på det mesta! På vandringen hänger rödtottarna med, medan Vilse ska vara hos Helena under tiden.

Vi har tränat lite av varje sen sist. Några spår till Iver, ett viltspår till keno, några uppletande, ett pass jaktträning och lite lydnad.

Iver har fått på sig sin sommarkostym och trivs väldigt bra!

För Vilse är ju det mesta träning så klart, men vi har börjat nosa lite på några grunder. Kontakt, följa, ingång, inkallning, avlämningar och omvänt lockande har vi kikat lite på. Han är ruskigt snabblärd!

Hundarna har gjort premiärturen i vår nya båt och Vilse tog det med ro, han var hur cool som helst! Till och med Iver klarade av det riktigt bra! Keno satt längst fram och bara njöt!

Vilse har haft två av sina syskon här på besök, Poppe och Äster. De tre lekte i flera timmar, behöver jag säga att det var en väldigt lugn kväll sen…?!
Igår var Helena här med sin lilla nya, Falcon. Valparna lekte lite grand, men mest lekte tvååriga Milton och tioåriga Keno, full fart på dom två!

Nu ska vi njuta av flera veckors ledighet, i höst är vi tillbaka igen!

Ha en skön sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.