Lite träning i alla fall…

Veckan som gick hade jag en massa planer inbokade men det stöp på grund av att jag fick besök – av en förkylning! Det var säkert därför jag var så otroligt trött de sista timmarna på ssrk-utbildningen i söndags. Kunde inte fatta varför jag var så trött när alla andra fortfarande var så pigga… Vaknade nästa morgon med halsont så där kom svaret…

Vi hann träna lite smått måndag och tisdag, innan jag sen på onsdag fick bädda ner mig. Vi tränade på att sitta kvar länge efter stoppsignalen. Svårt, sa Iver. Plättlätt, sa Keno. Vi tränade flera gånger på måndagen, på tisdagen testade vi igen och då fungerade det även för Iver. Snabblärd killen!
Även lite träning med Pillan hann vi med. Markeringar där hundarna fick springa över gamla legor hela tiden, dvs kastaren backade vid varje kast. Vi hade också lagt linjetag med snäv vinkel. Iver och Vilja fick sen avsluta med ett sök där vi skickade dom växelvis.

Trots min förkylning hade vi ett fint besök från Norge. Laila var här med sina fina tollartik. Vi tränade lite linjetag och dirigeringar och hann med en fika och en massa prat. Trevligt!

Nu hoppas jag att denna veckan ska bli bättre. Förkylningen är på väg bort, nu är jag ”bara” hostig, rosslig i bröstet och väldigt trött… Vi har fått mycket snö igen så spår i skogen är bara att glömma. Istället får det bli några hårda spår när jag känner mig piggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.