Mycket vatten har runnit under broarna…

…på väldigt kort tid!

Jag har hunnit både börjat och slutat mitt nya jobb. Efter att under lång tid haft tankarna på ett nattjobb och sen dessutom få ett jobb som jag tyckte verkade väldigt roligt, kan man ju tycka att det är märkligt att jag inte provade på det under längre tid. Att det tar längre tid än så för kroppen att ställa om sig är jag helt införstådd med.
Men jag kände direkt att det här är inte min grej. Jag fick nästan panik när jag skulle iväg och jobba. Till det sov jag väldigt få timmar dagen efter vilket gjorde att jag hamnade i nåt slags töcken även dom dagar jag var ledig. Jag kom liksom aldrig tillbaka igen. Och har nu efter flera dagar utan jobb fortfarande en konstig trötthet.

Jag är så glad att jag har förstående chefer, som låter mig komma tillbaka i förtid! Det är helt enkelt det jobbet som är min grej! Och jag har ju alltid trivts med det. Jag kommer att gå tillbaka på 75 % istället, så löser det sig bra för hundarna också. Det var ju mest för deras skull ändå som jag ville prova nattjobbet.

Det har hänt lite sen sista blogginlägget. Hundarna har fått massage av bästa Therese S. Vi hann med en fika efter också och dryftade livets alla konstigheter.

Brunch med Ulle på IKEA blev det en ledig dag och efter det lite träning. Keno rally och Iver bruks. Det var -18 grader så jag var själv med att träna…

Keno har startat avancerad klass rallylydnad och det gick ju över förväntan! Med den lilla träning vi har gjort var han ju otroligt duktig! Första rundan slutade vi på 63 poäng då matte strulade en del… Andra rundan höll jag bättre ihop och vi skrapade ihop 88 poäng och alltså en godkänd runda. Jättekul! Hade ju inte tänkt att göra mer än till fortsättningsklass, men nu tror jag vi kör på! Två godkända rundor till så kan vi ju sniffa på mästarklass sen! Kul att hålla på med nåt helt nytt och det håller Keno igång också.

Lite jaktträning då och då har vi också hunnit med. Vi har trotsat det kalla vädret och kört ändå. Keno har varit väldigt duktig och spikat det mesta. Jag tyckte ju att han hade svårt för dubblar ett tag och var orolig att han kanske ser lite sämre, men det verkar som det bara var lite ringrostigt…
Iver har kämpat med att springa på raka linjer när det står dummies nära på sidorna. Svårt sa han, men det går bättre och bättre. Även höger/vänster/bakåt-ut har vi tränat en del på. Stadgan och ljuden har vi hållit i schakt, det känns riktigt bra!

Några hårda spår har det blivit men alldeles för få, orken har inte funnits riktigt, men nu har ju snön försvunnit igen så nu kan det ju även bli lite skogsspår.

Nästa vecka har jag en ledig vecka innan jag sen återgår till dagtidsjobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.