Väntan…

PhotoMontager_151204135629

Advent är ju väntans tider. Fast det är ju inte direkt Jesus jag väntar på, utan allt annat som hör julen till! Jag älskar julen, tycker det är så himla mysigt med alla julsaker framme, ljus i varje fönster och levande ljus här och där. Julmat är jag inte så mycket för, men gillar att tillverka lite julgodis i liten skala och passa på att fika med goa vänner!

Jag väntar också på att få börja mitt nya jobb. 11 januari drar det igång och jag tycker det ska bli så himla spännande!

När man bor ute på landet, långt från gatulyktor, tror jag att man än mer väntar på snön! Det gör otroligt mycket med lite vitt på backen, då känns det helt ok att gå i skogen med pannlampa i beckmörkret. Nu blir det mest promenader i centrala Molkom…

Grabbarna och jag tog en tur till Mora förra helgen. Dubbla starter för båda i rallylydnad fortsättning. Och det gick ju vägen den här gången också! Keno drämde till med 98 poäng i första rundan, han är grym på att fokusera och ser inte ens frestelsen…
I andra rundan var han så pigg och glad och lite extra upprymd tror jag för att han precis innan vi gick in på planen fick dra ett andetag på en löptik… Men ändå hade han full fokus på mig och när jag sa ”hopp” reagerade han inte i tid (det tar också lite extra tid nu har jag märkt från kommando till handling pga hans nedsatta hörsel) utan kraschade rakt in i hindret så pinnarna flög! Tur det var ett agilityhinder… Jaja, han var lika glad för det och vi fortsatte banan runt och drog ihop 76 poäng.
Iver kunde inte komma ihåg stå vid sidan i första rundan så där fick jag krångla lite. Jag vet att det blir mer avdrag än att bara få för fel övning, men för honom är det viktigt att det blir rätt till slut. Så många poängs avdrag pga ett enda moment, men 79 poäng fick vi ihop!
Andra rundan var han bara TVUNGEN att kolla in frestelsen! Så han sprang dit från momentet som var före och var nära att plocka upp leksaken men jag fick honom att komma tillbaka. Utan den. Sen gick resten prima, även stå, och vi landade på 82 poäng.

Så nu har båda klarat två klasser, med godkänt på varje start. Kul! Jag och Keno tränar vidare lite på skoj till avancerad. Iver får jag se hur det blir med, brukset går först.

Kurserna fortsätter, just nu är det tre st igång! Innan kursen i tisdags hann jag och grabbarna träna lite på klubben. Iver gjorde framsteg och kunde genomföra min plan utan startljud. Hurra! Och Keno tycker det är jättekul att få lära sig lite nya saker. Som att gå på höger sida till exempel.

Julbord med jobbet, fika med Pillan, skyltsöndag och lite annat har också hunnits med. Nu tar vi helgen och det ska bli en riktigt lugn sån nu! Äntligen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.