Träning för vår instruktör.

Vi har haft det lite soft med träning ett tag, tränat lite då och då bara. Särskilt brukset har fått vila sig. Igår träffade jag och Iver Jessica Å, det var längesen nu och jag ville känna av lite var vi står. Och jag ville ha hjälp med vissa bitar. Så äntligen var det dags för bruks igen!

Jessica kikade på platsliggning med skytt (ej skott), en kedja med ff, inkallning med stå och ligg, framåtsändande och kryp. För det är där det brister, i moment nummer tre kommer ljudet… Jag fick bra svar på var det felar och det blir så klart väldigt tydligt när någon annan står och ser det utifrån. Varför har inte jag tänkt så…?! Hur kunde jag missa det?! Varför har jag inte fixat med det tidigare?!
Men det är därför vi instruktörer behövs, ALLA behöver hjälp då och då. Även vi som har hållit på ett tag. Så är det bara!

Kändes som en bra timme, nu har jag en bra plan att bygga vidare på! Och jag är sugen på att verkligen satsa på brukset med Iver igen! Kul!

Efter vår egen träning fick grabbarna träna lite rallylydnad snabbt, innan det var dags att hålla kurs.

Just nu har det faktiskt bara blivit lite träning av rallylydnad och jakt en gång på helgen. Vi har visst softat till oss rejält…?! Inget spår, inte uppletande, ingen brukslydnad alls… Men det känns helt ok det med! Jag har en del kurser igång, det tar också sin tid. Sen jobbar jag, tränar mig själv ganska mycket, fixat julklappar till Usa (dom ska skickas snart) och har sökt flera jobb. Jag ska på några anställningsintervjuer, håll tummarna!

Ikväll ska jag och Anna träffas och träna på det nya vi fick med oss med Jessica igår. Ska bli kul! Efter det blir det några varv med skyltarna också, så får vi se hur det går i den nya klassen på lördag, med endast några få träningstillfällen. Vi ska testa i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.