Godkända resultat igen!

DSC_1289

I lördags drog jag och Kicki med alla vovvar till Nossebro för att starta rallylydnad. Eftersom vi startar i olika klasser blev det en lång väntan då Kickis klass hade samling 8.30 och min klass 13.30…

Vi debuterade i Fortsättningsklass denna gången och jag hade inte så stora förhoppningar att Iver, den lille spjuvern, skulle orka att låta bli den stora, härliga, mjuka leksakshönan som var en av frestelserna. Men… Bäst när det gäller! Vi gick in och drog till med hela 98 poäng! Han var så himla duktig!
Keno höll på att få full pott, dvs 100 poäng, men råkade sätta ner rumpan i en sväng (har man tränat snabba sättanden i lydnaden så har man) så vi fick fel övning där så det rök 10 poäng. Men 90 poäng är också hur bra som helst! Duktig kille!

DSC_1286

I fredags var tjejgänget på SPA på badhuset. Hur mysigt och roligt som helst! Vi var där direkt efter jobbet och kvar ända tills det stängde. Vi hann ju så klart med att åka vattenrutschbana på äventyrsbadet också! Så himla kul vi hade!

Lite jaktträning med Anna blev det i söndags. Markeringar och dirigeringar blev det! Markeringarna var riktigt kluriga och den här gången fungerade dirigeringen med Keno igen, vi hade samma manus den här gången… Även Iver var riktigt duktig, vi varvade markeringar med tryckträning och minne.
Iver fick även gå ett spår, säsongens första i snö! Jag har inte hunnit med att träna spår på länge, men det bekymrade inte Iver, han löste det fint!
Efter träningen var jag hos mamma och pappa och slog in alla paket som ska iväg till USA. Trevlig eftermiddag med fika och töl också så klart!

DSC_1281

Numera är jag ju ledig varje måndag, så otroligt skönt! På förmiddagen hade jag en privatträning och sen ägnade jag dagen åt att laga mat till matlådor och ta fram julsakerna! Vad mysigt det blir!!! Och så klart tabata på kvällen som vanligt.

Jo, just det! Min blivande chef ringde också och meddelade att jag fått jobbet! Så vid årsskiftet byter jag till Nattpatrullen! Jippi! Ska bli himla skoj!

Ikväll är det dags för allmänlydnadskurs igen och imorgon är det skvallerkurs som gäller! Ska försöka sticka mellan bruksträning och rallyträning för egen del också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.