Godkända!

Båda grabbarna skötte sig fint på vår debut i rallylydnad! Så klart fick vi en hel del avdrag eftersom detta inte är nåt vi tränat på. Bland annat kände jag mig helt vimsig på första rundan, hade jag genat eller nåt? Och vilken skylt var det jag skulle till? Tydligen kändes det värre än det var, för vi kom runt och gjorde alla övningar. Keno fick 86 poäng på första rundan och 81 i nästa. Att han skulle glida runt felfritt var jag ganska säker på, det var mest jag som sabbade lite saker jag inte visste om…
Iver kammade hem 85 respektive 79 poäng. Han var väldigt duktig och koncentrerad. Men så klart var han bara tvungen att nosa på en spännande skylt och en annan skylt gick matte för nära så Iver sparkade till den…

Det var en himla trevlig och avslappnad tävling, tack Munkfors BK! Lite blodad tand fick jag då vi bara har ett godkänt resultat kvar att uppnå i nkl för att sen få starta fortsättning. Så nån mer start blir det…

Jag har varit iväg och röntgat min handled också, eftersom den inte blir bra. Får se om det syns något…

Kicki och jag hann träna rallylydnad en gång till innan start i onsdags och jag hade även en privatträning. Vi kunde ju inte det där med hur banan ska se ut och det märktes ju när vi kom till tävlingen, den banan var mycket trängre än våran. Så nu har vi lärt oss nåt nytt!

Torsdag var sista gången på TJP-kursen. Sorgligt att den är slut, men himla kul att se alla framsteg!

Igår hängde jag med Magnus på älgjakt här hemma i Näs. Efter ca 13 år i Väse var det kul att få vara med i ett annat jaktlag. Främst för att det är trevligt att träffa alla, se våra egna marker och dels för att dom jagar med hund och jag tyckte det var spännande att få se den delen. Nu blev det inte så många timmar för mig eftersom en tjur sköts ganska fort. Sen tar det ju några timmar med att fixa till den så då gick jag hem till hundarna istället och tog en långrunda med dom i skogen.
På kvällen var det avslutning på jaktkursen. Duktiga hundar med mattar! Roligt att den kursen blev så populär! Så populär att jag fick starta en till. Och även den är redan full! Det går dock bra att ställa sig som reserv!

Ikväll är det dags för möte med SSRK. Får se vad vi kommer fram till för klokt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.