Å hej och hå…

Den här hösten känns som den mest fullspäckade jag haft på länge! Många roliga saker tenderar att bli lite väl många…
Att kombinera heltidsjobb med firman börjar kännas nu. Så pass mycket att jag from november går ner till att jobba 80%. Ska bli intressant att se hur det kommer kännas…

För dryga veckan sedan hade jag ett gäng härliga golden på kurs från Kennel Guldstrimman! En heldag uppe i ljuvliga Humletorp med fint väder! På kvällen var jag och Magnus på fest, för att på söndagen ta det lugnt och sen figga på MH på eftermiddagen.

Alla gardiner är nu färdigsydda och huset har blivit riktigt fint nu! Roligt med lite höstfint!

Kicki, jag och alla hundarna har varit på klubben en gång för att inviga vovvarna i skyltar och koner. Dessutom behövde i alla fall jag träna på att tänka till vid varje skylt. Spännande detta!

Förra veckan hann jag med fyra ridturer, två tillsammans med grannen Elise. Kul att hinna rida några gånger till, ikväll kör vi dom tillbaka hem till sin matte. Vi hoppas dom får och vill komma tillbaka nästa år!

I lördags startade jag och Keno säsongens sista prov. Han gjorde ett superfint prov, dagens bästa vattendirigering och fick pris för bästa tolling. Men tyvärr krånglade han för mycket och för länge med gåsen så det blev en nolla. Får se om han känns i lika bra form som 10-åring till våren. I så fall kanske vi startar igen…

Söndagen dök 8 granntanter i alla åldrar upp här hemma. After noon tea bjöds det på! Jättekul att så många kom!
Träning och bastu i byn fick sen avsluta kvällen.

Den här veckan är det tjp-kursens sista gång och igår var det nästsista tillfället för jaktlydnad grund. På lördag ska jag hålla kurs för kennel Chrojes tollare hela dagen och söndag ska vi då göra vår debut i rallylydnad.
Där emellan ska jag ha en och annan privatträning, träna mig själv och försöka få tid till lite hundträning också. Hundarna har annars lite ledigt från träning nu, det är skönt ibland och jag tror det gynnar den fortsatta träningen sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.