Nedrans…!

DSC_0961

Här hemma händer inte mycket för tillfället då jag har fått ett rejält ryggskott. Det smög sig på under tiden jag var på cross fit-träning i söndags morse. Jag kände att det var nåt i ryggen som inte stämde, så åka ut i skogen och gå i ojämn terräng brukar ju rädda ryggen för det mesta. Så jag träffade Emmelie och Sofie uppe på Brattforsheden för att lägga spår.

Iver fick ett 1 km långt spår som Sofie lagt. Han spårade glatt på medan jag med nöd och näppe kom runt spåret, ryggen blev bara värre och värre. Jag hade lagt ett spår på 1 km till Emmelie också innan. Alla pinnar låg bara några meter efter vinkel, det var det vi skulle träna på. Iver missade nån enstaka men det gick ganska ok ändå.

Medan spåren låg till sig fikade vi och Keno fick hämta gåsen på ett sök och göra två vattendirigeringar på snedden över vattnet. Det fixade han fint. Problemet var att jag nu var så stel i ryggen att jag inte kom ner när jag skulle skicka rakt ut på linjen, men han är ju så rutinerad så det gick bra ändå.

Hemma igen var ryggen helt paj. Jag kunde knappt ta mig fram inomhus med hjälp av stavar. Det var bara att sjukskriva sig… Måndagen var lika illa, smärta, stelhet…
Igår var jag hos naprapaten och efter det blev jag betydligt bättre. Jag kan fortfarande bara sitta högst 30 minuter åt gången, ligga ner är bäst. Sen går jag korta promenader med hundarna så jag inte stelnar till.

Så veckan blev inte som jag trodde… Fick avboka privatträningar både måndag och tisdag, även kursen ikväll. Har aldrig behövt boka av någon kurs förut… På lördag skulle jag och Keno startat TJP, men även det fick jag stryka oss ifrån. Fem timmar ner i bil är inte att tänka på… Någon Tabata eller cross fit lär det inte bli den här veckan, och knappast nästa heller. Jag hoppas jag ska kunna gå och jobba på måndag i alla fall.

I lördags firade vi svärfar John, som fyllde 70 år! Det var fest i Acksjön. Jag och hundarna cyklade upp dit på dagen för att hjälpa till att ställa i ordning inför kvällens fest.

Jo, det händer att jag kliver ur Fjällrävenbyxorna…
DSC_0976
DSC_0974

Helgerna är bokade med några jaktprov och några bruksprov. Får se hur mycket träning vi hinner få till. Prio ett är att bli frisk i ryggen nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.