Livet rullar på…

Just nu blir det spridda skurar av träning. Keno tränar jakt och Iver tränar bruks.

Iver har startat elitspår en gång med finfint resultat! Två missade pinnar i spåret ger ju inget cert, men vi hade en sån go känsla på planen! All vår träning på plats med skott gav utdelning! Han fick 10-10 på den! Wihooo!!! Värt hur mycket som helst!
Lydnaden gav bra poäng, höga på det mesta, och det bästa av allt var att Iver höll ihop sig, var lagom i nivå och tyst. Nåt pip på krypet och på starten på framåtsändandet  men annars toppen!
Nu blickar vi framåt! Värt hur mycket som helst att få ett sånt bra betyg på vår träning!

Keno är anmäld till några tollingjaktprov i höst. Vi får se hur det går. Han är pigg som busen men inte purung, det hänger ganska mycket på hur proven är upplagda…

Igår tränade jag med Åsa och Mari i regnrusket. Fina tjärnar på ”mitt ställe” uppe i Älvsbacka. Söket var svårt och klurigt, inte helt prickfritt genomfört för någon av hundarna men det var lite av grejen, att ligga på gränsen.. Keno fick i alla fall in allt vilt.
Han fick även markering på andra sidan tjärnen (landade på land) och en vattendirigering över. Han har lite ”pensionärsideer” farsan, men han är duktig annars.

Denna veckan har jag börjat mitt nya jobb. Massor att göra och en omställning förstås. Än så länge känns det bra, får se hur jag löser det framöver…

Livet rullar på med ridning, cross fit, tabata, hundträning, besök och allt annat. Ikväll börjar också en av höstens alla kurser, kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.