Träningen i bilder.

DSC_2028

Just nu tränar vi ingen bruks alls, det finns inte tid till det. Så det är ett helt nytt fenomen det här för mig, att bara behöva tänka och koncentrera mig på en gren och dessutom få träningsfria dagar mellan! Annars är det ju så att det blir spår en dag, lydnad en dag, jakt en dag osv. Helt klart ganska skönt, fast jag saknar brukset lite… Men vi tar igen det sen!

Träning i veckan – tisdag var tollargänget vid tjärnet runt Lillerud, onsdag träning med Åsa på I2 en sväng innan min valpkurs började, torsdag och fredag vilade vi från träning och tog ridturer och joggingturer. Jag håller på att måla mellan varven också.

I helgen var jag och Magnus på rally i Karlskoga, himla kul! Hundarna fick ligga hemma och sova under tiden.

Idag har jag haft ledig dag och hunnit med en hel del. Grannen var här med sin hund, vi tog en promenad med alla och sen en fika här hemma. Jag har målat både uterummet och stolarna jag håller på att renovera, städat lite snabbt och sen målat ännu mer… Magnus följde med mig till vårt träningsställe på kvällen där grabbarna fick träna. Och jag tror minsann mitt träningstänk från igår gett resultat, för oj, vad bra det gick idag! Iver tog vattendirigeringen utan att tveka, Keno likaså. Lugnare vid skott idag, om än inte i mål än, och fina sök för båda.

Igår träffades tollarna igen, denna gång vid en superbra tjärn i Borgvik. Jag är väldigt glad över grabbarnas fina jobb!

Iver på sin vattendirigering.

DSC_1957

Keno gör en fin vattendirigering och tar tecknen direkt och bra.

DSC_2015

DSC_2019

DSC_2021

Susanne kastar åt en av mina grabbar.

DSC_1954

Iver och jag balanserar på gungflyt. Det gäller att hålla ut armarna om man skulle slukas:)

DSC_1971

Iver på väg tillbaka efter att ha simmat ut på elitavstånd. Modiga hund, vad du har växt!

DSC_1962

Iver tränar tryckträning med bra resultat.

DSC_1979

Kotten på väg in med anden!

DSC_2039

En glad Susanne över Kottens fina sök!

DSC_2009

Goosie.

DSC_1920

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.