Härlig helg med härliga vänner!

Sliten Iver efter helgen!
DSC_0654

Vilken underbar helg det har varit! Det kändes precis ”som förr”. Trots att vi alla ses så sällan numera känns det som igår när Järngänget träffas! Vilka underbara människor jag har haft förmånen att få ha som mina närmaste vänner!

 

Efter jobbet på fredagen tog jag en ridtur på Pappi, även Keno var med. Sen dök Magnus föräldrar upp och vi grillade och chillade i nya uterummet.

 

Lördag var Ulle och Eva spårläggare på min gamla klubb och jag tävlade med Keno på samma klubb. Mari kom lite senare och skrev för domaren. Det var en sån där dag när det inte stämmer för någon tävlande, certet gick ruskigt lågt. Jag skulle egentligen inte ha tävlat men det fanns platser kvar (när händer det i elitspår liksom…??) så jag tyckte det kunde vara trevligt att tävla på min gamla klubb, har alltid trivts så bra där! Och det var en supertrevlig tävling!

 

Men nu har jag till slut tagit det jobbiga och lite sorgliga beslutet att låta Keno gå i pension från brukset. Tiden och åldern tar ut sin rätt! Tack underbara hund för att du alltid har ställt upp! Nu ska vi träna enbart jakt i sommar istället. Jag har aldrig enbart ägnat mig åt en gren så det ska bli ganska skönt. Har ju ändå Iver i elitspår och jakten…

 

Efter tävlingen dök Ulle, Eva och Mari upp hemma i Näs. Alla hundar fick träna jaktsök. Sen tog jag och Mari en ridtur. Anna anslöt sig lite senare till oss. Kvällen ägnades åt mat, vin och en massa trevligt töl! En perfekt kväll alltså!

Mari på Pappi
IMG_3335

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva och Ulle sov över så efter frukost åkte vi iväg och tränade hundarna vid vattnet. ”Över-jobb” kombinerat med minne och markeringar på land stod på schemat. Iver var modig och gjorde till slut riktigt bra vattenjobb. En bit kvar till mål, men vi kämpar på! Även Keno fick göra vattenjobb, som han löste fint.

Jag och Brunte.
IMG_3348

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka hemma igen och efter lunch red jag och Ulle ut. En hel timme i skogen! Inte bara Iver som varit modig denna helg, jag är impad av hur modig Ulle var!

Ulle rider Pappi!
IMG_3357
DSC_0651

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag kommer Pillan med lilla C på besök och senare ikväll har jag en privatträning hemma. Livet är (h)underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.