Dags att börja lite smått…

…med jakten! Vi har lagt ner den helt under vintern, för att nu så smått ta upp den igen. Vi har gjort några små pass, där det varit mest fokus på raka linjer och stadga/kluriga dubblar.

Iver väljer själv att slappa när Kalix tränar sök.
DSC_0426

I måndags var jag ledig. Jag och hundarna tog en långrunda i skogen på drygt två timmar. Vi stannade på ett ställe och där fick hundarna göra några raka linjer och ett litet sök. Längre fram på turen stannade vi och gottade oss i solen, jag sittandes på en stubbe och hundarna grävandes hål.

Underbar vårsol!
DSC_0419

Iver passade på att rulla sig i den lilla snö som är kvar…
DSC_0420 DSC_0422 DSC_0423

Efter promenaden var min tanke att ta cykeln ner till Molkom, handla lite och ta en kopp te hos svärpäronen. Men efter att ha försökt få i luft i ena däcket under en halvtimmes tid gav jag upp! Det fick bli bilen istället (när Magnus kom hem efter jobbet konstaterade han att pumpen visst var sönder…). Typiskt, jag som verkligen ville cykla!

Igår träffades jag och Mari på I2. Alla tre grabbar fick träna lite på raka linjer och dubblar. När markeringarna nu blev betydligt klurigare gick det också mycket bättre! Särskilt Keno behöver utmaningar, annars blir det lätt lite ”balla Allan” över det hela… Det är upp till matte att inte träna för lätt…

Keno var gött trött efter träningen!
DSC_0427

Idag ska jag och Keno gå en promenad med Anette och vovvar, Iver är hemma med Magnus. Sen ska jag hålla spårkurs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.