Städa, städa varje fredag…

Under helgen har huset blivit riktigt storstädat! Ändå har jag säkert inte fått bort allt slipdamm, men jag ser inget i alla fall, det duger åt mig… Väggen är klar, det saknas bara foder på ena sidan dörren. Annars är allt klart, känns som det gick väldigt fort ändå!

En skidtur på 5 km blev det i lördags, grannen hade varit så snäll och kört upp, ända fram till vårt hus! Alla tre hundarna var förstås också med (vilja har varit hos oss några dagar igen). Igår pulsade jag och hundarna ut i djupsnön i skogen, det blev en tur på två timmar. Snön gick till ryggen på vovvarna så vi fick kämpa en del… Avslutade med bastu i byn, riktigt gött var det!

I lördags var vi också ner till ”Antik och Design” i Molkom för att värdera våra stolar och soffan som hör till. Han ska komma ut till oss och kika lite mer. Vi passade på att ta en fika på mysiga Sussies Café i Molkom också.

 Ny träning för Jessica var det i fredags och Iver gjorde en finfin kedja utan ett endaste ljud och i lagom energinivå! Även en tävlingslik plats, som gick toppen! Sen petade vi i detaljer i ff, kryp och skall. Finns att peta i som vanligt, men det känns så kul att ha kommit så här långt med vårt tidigare problem!
På kvällen sen hade vi besök av Per, det blev lite käk och sen såg grabbarna på hockey och jag på Skavlan.

Idag ska jag handla på mig lite nya tyngder till mina hantlar, dom har blivit för lätta. Ett litet ”lyxproblem”. Efter handling ska jag och Emmeli träna lite lydnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.