Mer skidåkning än hundträning…

DSC_0337

Hundträning har det blivit dåligt av i veckan… Jag har liksom inte riktigt haft lust. Jag och Emmelie tränade ju en sväng i måndags men det var så kallt så det blev inte så länge. Keno fick träna mest, saktagående, ff, kryp, inkallning, metallen och skall.
Iver fick göra en plats med Emmelie ståendes bakom, vi tränade bara på själva lämnandet. Och sen tränade vi ff, kryp och saktagående.

I tisdags åkte jag skidor med grabbarna, 6 km i mörkret blev det! Finfina spår och med pannlampa på var det inga problem!

Sista tillfället med min PT hade jag i onsdags. När jag kom sa hon att vi skulle ”köra utanför komfortzonen idag och att jag skulle hata henne”. Vilket jag gjorde… Då och då… Skönt efteråt men en riktig plåga under själva passet! När jag trodde jag inte skulle orka mer, pushade hon på ännu mera. Hittills har jag tappat 9,3 kg sen november tack vare träning och framför allt rätt kost och inga onyttigheter alls. Det känns otroligt skönt! Nu ska jag fortsätta på egen hand att bli av med de kilon som är kvar…

Efter träningen var det dags för after noon tea på fiket i Molkom för mig, Magnus och hans föräldrar. Himla mysigt! Jag hade ringt veckan före och kollat om det fanns något glutenfritt så de fixade till mig med. Vilken service!

Anette och jag käkade middag, drack te och tölade bort en stund hemma hos henne i torsdags. Var ett tag sen vi sågs så det var på tiden!!!

Spinning med Eva efter jobbet på fredagen. Efteråt dök Erland upp och lämnade av Vilja som ska bo hos oss igen.

Idag har vi åkt skidor i underbart solig väder! 7,5 km blev det. Magnus blev dragen av Iver medan jag åkte med Keno och Vilja.

En trött Vilja efter skidåkning!
DSC_0349
Igår tränade jag och Lollo lite lydnad och hann även med en snabb fika på fiket i Munkerud. Sen drog jag och Magnus iväg på ”Kjell-Åke i Myra” på Scalateatern. Kul att få skratta så magmusklerna gör ont! Middag på Fontana efter det!

En kommentar till “Mer skidåkning än hundträning…”

  1. ni är guld värda som kunnat ha Vilja nu när hon äntligen fått en liten junior husse hemma. Ska bli så härligt att få flocken samlad igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.