Halka och justeringar.

DSC_0306

Förra tisdagen tränade jag för min PT och kunde knappt gå dagarna efter! Det blev nog lite FÖR hård träning för till slut så resulterade det i en muskelbristning i ena låret… Gjorde väldigt ont, och jag är inte helt bra än, men i alla fall mycket bättre!

Efter den djävulusiska träningen hade jag en privattimme. Iver fick även visa lite signaler i jakten och han tyckte det var såååå kul! Och duktig var han också, bra med vila från det ett tag. När träningen var över gick vi runt spåret på Tyr med alla hundarna.

Resten av den veckan grejade vi här hemma. Vi håller på att göra ett gästrum, så Magnus har smällt upp en ny vägg och fixat och donat. Snart ska även gipsskivor, spackel, tapeter och lister upp. Vi fick tag på en jättefin säng på Blocket och i förrgår (min lediga måndag) var jag och Ulle på IKEA några timmar och jag fick med mig allt jag tänkt och lite till. Perfekt att ha smakråd och dessutom få sällskap! Käkade lunch och fikade gjorde vi också. Himla trevligt!

DSC_0346

Hunden som alltid ska vara med och renovera…
DSC_0341

 

I helgen fick båda hundarna behandling av Therese S. Jag visste att Iver hade ont någonstans men kunde inte riktigt hitta var. Keno har inte visat nåt alls under rörelse men helt plötsligt haltade han rejält på höger fram när han legat och vilat, som sen snabbt försvann. Så därför fick Therese även kolla igenom honom. Keno var väldigt fin i kroppen men hade en lättare sträckning i triceps fram.
Iver däremot har en muskelbristning i en muskel i ena låret, så inte konstigt att han haft ont! Fin för övrigt i kroppen.
Jag är ganska säker på att det är halkan som är boven, det har varit väldigt isigt här ett tag nu. Eftersom behandlingen skedde hemma hos mina föräldrar ”tiggde” jag till mig lite lunch också! Gott! En promenad med mamma och vovvarna i snöstormen blev det också.

Efter behandlingen är dom så klart mycket bättre, men det tar ju tid att läka ut sånt så nu tar vi det lugnt ett tag. Promenader i skogen funkar fint, men träningen blir väldigt begränsad. Platsliggning, ff, skall, saktagående och nåt hårt spår funkar ju ändå fint att träna.

På söndagen dök Lollo upp här hemma. Hårda spår och platsliggning tränade vi på nere i vår by, Tidafors. Vi passade på att ta en tur inom Loppis också (väldigt populär, tror det är Värmlands största?) som finns i vår lilla by.

På söndagskväll hämtade jag och Magnus sängen vi köpt till nya gästrummet. Jag blev väldigt nöjd med den!

Igår var det instruktörsmöte på klubben. Ett bra möte där vi fick till många kurser i vår! Kul! Innan mötet tränade vi lite saktagående, ff och platsliggning.

Även idag tränade vi lite smått. Stannade till på klubben på vägen hem. Återigen ff, saktagående och platsliggning, men även skall och fjärr.

Imorgon ska vi gå en promenad med Eva och vovvar och på fredag har vi hyrt ridhuset i Molkom för lite träning. Vi får fortsätta med vår begränsade träning, men å andra sidan kan Iver mängdträna platsen, något han behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.