God fortsättning!

Fint spårväder på nyårsafton!
DSC_0326

Det har varit så skönt med lite ledighet! Det är första gången jag varit ledig alla mellandagar sen jag började jobba för drygt 20 år sen… Det var på tiden!

Det har blivit många, härliga långpromenader i det goa vädret, styrketräningspass och joggingturer som vanligt förstås. Magnus och jag har klätt granen och myst här hemma. En del hundträning har det också blivit. Therese och Micke var upp hit helgen innan jul och vi tränade lite linjetag och markeringar. Mina fick även hämta änder, det gick fint!

Även Kicki och Pernilla var här före jul. Vi käkade lunch och fikade och gick promenad med alla vovvar. Även den dagen fick mina hundar hämta några änder, det gick finfint!

Hundarna fick simma dan före dan och efter det ett besök hos min PT och sen lydnadsträning med Emmelie på klubben.

Julafton var vi som vanligt i Väse på dagen och sen på kvällen hos Magnus föräldrar. Även mina föräldrar var med både i Väse och i Molkom. Juldagen startade vi med en joggingrunda, kändes gött efter all mat…

Vi har slappat en hel del också, så himla skönt! Jag och Anette la spår och gick promenad vid Tyrstugan en dag. Spåren gick bra. Jag hade en vision om att gå lite på rean men det blev en affär, sen var jag nöjd…

Vi har möblerat om lite här hemma också. Vi är så trötta på att ha ett matsalsbord ståendes som bara tar plats, vi använder det ju så sällan! Så nu har det åkt ut och just nu har vi gjort en mys/läshörna i det rummet. Får se hur det blir när vi tänkt klart. Vi har ju länge tänkt att göra ett rum däruppe (sätta upp en vägg) så just nu funderar vi kring det projektet. Kliar lite i fingrarna efter att inte ha renoverat/byggt nåt på ett tag…

DSC_0324

Dagarna innan nyår tränade jag en sväng med Lollo i Sunne. Lydnad inklusive plats och skott separat plus lunch blev det. Jag och Magnus tog en tur till Filipstad, handlade till nyår och tog en promenad på Brattforsheden med hundarna.

DSC_0320 DSC_0323
På kvällen kom Pernilla och Johan hit på en fika och lämnade kvar Vilja, som ska bo här ett tag.

Nyårsafton var det traditionsenligt spår! Ett helt gäng var vi ute på Sörmon, tror det var 15 spår som skulle läggas. Så klart grillade vi också. En riktigt toppendag ute! Alla tre hundarna fick spår och det  var många svårigheter med många andra spår av hundar, människor och harar. Sen hade jag dessutom lagt tyngdpunkten på vinklar så det var fullt av dom. Finns att slipa på, men det gick helt ok.
En lång promenad med Anette blev det också innan jag åkte hemåt.

På kvällen kom Anette och Nils-Olof till Näs och firade in det nya året tillsammans med oss. Fyra vuxna och fem hundar och helt lugnt i huset… Ja, förutom att Anette vann STORT över oss andra i spelet. Hmmm… Fuskade hon? Om det tvistar de lärde…

Vi kom i säng vääldigt sent, hon var runt 2.30. Sånt är inte jag van vid så jag har varit riktigt seg idag! En långrunda i skogen med vovvarna och några linjetag var allt jag orkade med. Men däremot har jag uppdaterat lite kring vårens kurser.

Imorgon är det jobb igen! Men ganska skönt att bara jobba en dag innan jag är ledig igen… Efter jobbet ska Lollo och jag träna för Jessica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.