Massage och träning.

Go massage av Therese S fick hundarna i onsdags. Och Keno är fortsatt fin i hela kroppen. Även iver, fast han hade lite träningsvärk efter simningen minsann. Så hon fick ta det lite försiktigt med hans lår…

 

Dagen efter tränade jag på klubben och även då verkade iver vara lite öm efter simningen. Det märktes när han skulle krypa så vi fick avstå det. Annars gick träningen bra, Anna stod ”skytt” på ivers platsliggning. Han tränade också ff, inkallning, framåtsändande och snabba lägganden.

Keno fick träna framåtsändande, ff och kryp. Sen var det dags för klubbens årliga möte med glögg och julklappsbyte. Trevligt!

Fredag tränade jag och lollo på Forshaga bk en stund i regnet. Återigen en platsliggning med ”skytt” för ivers del och det gick så himla bra! På första försöket!  Sen fick han träna på en kedja med framåtsändande, inkallning, stegen, metall, tungen och hopp.

Keno fick damma av sina gamla kunskaper i elitlydnaden efter nåt år. Han imponerar alltid, att han kan komma ihåg allt så himla bra! Kon/ruta, dumruta, ff, fjärr och sen även lite kryp. Det tänds alltid en liten tanke i mig då om vi ska lägga ner oss lite på lydnaden och sen starta, det krävs ju inte alls samma rent fysiskt av hunden som elitspår… Men vi får se… Jag brukar tappa sugen direkt jag börjar nästan…

I helgen tränade jag och Johanna lite jakt på lördag förmiddag. Iver fick göra ett sök med två rutor och han gjorde det riktigt bra. Keno fick göra samma sök och löste det också bra, han hade full sprutt men jag hade önskat lite mer effektivitet. Sen fick Keno göra dolda linjetag och det gick fint. Iver fick sen varva linjetag med minnesdubblar och det gjorde han toppen!

Jag mötte sen direkt upp Magnus med hans föräldrar och så åkte vi till länsmansgården i Sunne och käkade julbord.

Igår var det dags för brukskursen igen och denna gång var det spår. Kul att se vilka framsteg dom gör på bara några spår! Mina egna vovvar fick hålla till godo med långpromenad och ett varsitt litet uppletande.

Ikväll är det brukskurs igen fast lydnad denna gång. Innan ska jag hinna klippa mig och träna lydnad med Emmelie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.