Lydnad och jaktlydnad.

Det är helt underbart att vara ledig varannan måndag! Hade gärna varit ledig varje måndag, får se om det blir så nästa år…

Måndagen var ganska bokad, först lunch hemma hos Anna B. Så kul att ses igen, det var längesen nu! Sen åkte jag till stan och ett möte. Efter det tog jag och Magnus en fika på fiket i råtorp. Skulle blivit en promenad med Anette sen men vi fick flytta det till imorgon istället. Men jag och grabbarna tog en rejäl runda ensamma, på I2.

Sen träffade jag Emmelie på klubben för lite träning. Keno tränade ff, inkallning, framåtsändande, stege och kryp. En del kedjor men även detaljer. Iver fick först en kedja med kommendering,  ff, metall, rak inkallning och hopp. Han fick även träna plats med Emmelie bakom. Själva tränade vi sen på sakta och att fokusera utåt mot hindret.

Mari och jag har tänkt att försöka träna på tisdagar. Nu blir det ju så fort mörkt,  men både lydnad, jaktlydnad och en del jaktmoment funkar ju ändå! Igår träffades vi på klubben. Iver fick tryckträna när mari kastade och även gå på några linjetag. Keno fick bara träna långa linjetag och Kalix blandade lite linjetag med framförgående. En kort, bra och effektiv träning!

Ikväll är det dags för brukskurs igen och jag har valt att ge mina hundar helt ledigt idag, även från jobbet. Jag brukar ju alltid ha med dom annars och passa på att träna och gå promenad innan kursen börjar. Idag blir det istället en kopp te hemma hos Therese och Dino! Ska bli trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.