Lite lydnad och hårda spår.

I torsdags anordnades träningstävling på klubben.
Iver fick göra en kedja med FF, inkallning med stå och ligg, tungen och hopp. Fria följet kändes inte alls bra, han kan gå så mycket bättre, men hans aktivitetsnivå och fokus var jag väldigt nöjd med. Han var tyst och lagom uppe i varv. Jag känner att jag hittat ett bra sätt för det nu, det svåra är nu att få tillbaka det fina FF trots en lägre aktivitetesnivå, det blir ju inte riktigt samma intensitet…

Innan ”tävlingen” tog vi en promenad med Anette och hundar och Keno fick träna lite smått på postitioner, gå sakta och lite olika tricks.

Spår i Väse centrum blev det med Pernilla på fredagen. Asfaltsspår för Iver, som han gjorde så himla bra, otroligt roligt! Han hade jättesvårt med en vinkel på asfalten, det var precis vid en busshållplats, så troligen har det stått och gått många där, men han löste det till slut.
Kenos spår började på gräs runt ett hyreshus och övergick sen i grus och sen asfalt. Jag såg flera hundar med mattar som korsade spåret så det var inte helt lätt. Men han löste det fint, dock mer träning på terrängbyte från gräs till asfalt då han tappade bort sig lite. Häftigast var att se honom spåra klockrent på trottoaren där jag visste att det gått flera hundar och människor precis efter att jag lagt spåret.

 Under helgen har vi inte tränat något, bara gått långa promenader, varit till en gårdsbutik, städat köket och slappat hemma. Jag hade en privatträning på söndag förmiddag också.

Igår fick det bli lite träning inomhus, i maskinhallen. Position i FF, linjetagstecken, kryp och stå/ligg med framtassarna på en bräda blev det.
Kökssoffan fick sig nya kläder och utomhuslamporna fick nya lampor.

 Idag står jag och väger bland styrelsemöte på ssrk, hämta volvon på verkstan, långpromenad i Molkom eller träna lite spår i Molkom. Allt beror på hur tiden räcker till och när bilen ska hämtas… Ska försöka hinna till IKEA och handla lite också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.