Flugornas herre…

…var hem till oss i måndags. Han gjorde så kallad dimning under nock på vårt hus eftersom vi har fått såna problem med flugor inne.
Det innebar att vi inte fick vistas i huset på 24 timmar. Så efter jobbet drog vi till Forshaga och sov hos mamma och pappa.

Jag stannade på klubben i Forshaga på vägen dit och tränade lite lydnad och tog en promenad. Resten av kvällen slog jag och mamma in alla julklappar som vi ska skicka till USA, det blev 42 st! Många små i och för sig, men ändå. Magnus fick uppdraget att uppgradera mammas laptop, som också tog nästan hela kvällen… En trevlig kväll blev det!

Nu hoppas vi att alla flugor är döda hemma och inte kommer igen till våren. I så fall skulle ”flugornas herre” göra om proceduren en gång till…

 I tisdags åkte julsakerna upp här hemma! Såååå himla mysigt!!!

Igår tog jag och Ulle en promenad med alla fyra vovvar i Skattkärr och tog sen en kopp te hemma hos Ulle och tölade bort en stund. Och till min lycka hade Ulle också gjort julfint så det var så himla mysigt!
På vägen hem stannade jag och bara gjorde ett varsitt lek-uppletande till grabbarna. Med förra uppletandet i minnet backade vi några steg och nu såg det fint ut igen! Vi får bygga på därifrån igen.

Ikväll ska jag och Kicki ta en promenad i Molkom med alla hundar. Kanske, kanske lägger jag nåt hårt spår också, jag får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.