Vi vilar på…

Det är så roligt att hålla kurs, i onsdags var det dags för gång två på brukskursen och det är duktiga, engagerade ekipage med!

Innan kursen drog igång träffade jag Therese och Micke för lite jaktträning. Keno fick träna linjetag på vatten, över till andra sidan och svåra enkelmarkeringar på andra sidan land.
Iver fick träna på att gå rakt ut och hålla linjen på vattenlinjetag och lite tryckträning.

Lollo och jag hade date med Jessica Å på torsdagen. Jag känner att jag behöver ha någon som kan hjälpa mig med Ivers aktivitetsnivå på platsen och som kan läsa honom bra. Och hon såg precis hur det var och vad som är problemet och det känns bra att nu ha en plan att träna på.

Fredag och helgen blev ganska lugn. Jag hängde på V-tollarnas träning på lördagen. Det blev inte så mycket träning för min del, men Iver fick träna på linjetag längs med vattnet, när det samtidigt låg en dummy i vattnet. Det var svåååårt! Så mer träning på det!
Keno fick träna samma, men det var plätt-lätt sa han. Så han fick göra lite svårare saker…

Lördagkväll var vi på Anettes 40-årskalas. Jättetrevligt och jättekul!

En långtur i skogen i regnet blev det på söndagen, där jag gick vilse så turen blev lång… Sen bakade jag lite och sen åkte vi hem till svärfar/mor och bjöd dem på det.

Igår hade jag först en privatträning och sen var det dags för valpkurs. Så jag hann inte träna mina egna sockergryn. Men Keno fick vara med på privatträningen som ”hund som inte ska bry sig om hunden som gör utfall mm” och det gjorde han som vanligt fantastiskt bra. Tryggare hund får man leta efter.
Iver fick visa en hel del grunder på kursen, såsom byta leksak, omvänt lockande, stadga mm och det gjorde han lysande. Han är faktiskt riktigt duktig på sånt..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.