Utan träningsvänner står jag ensam och utan framgång…

I måndags tränade Emmelie och jag en sväng på klubben innan min kurs började. Iver fick göra två kedjor, som gick mycket bättre än i lördags. Emmelie kom med bra tänk kring belöningen, som gav mig massor av bra tankar.

Sen fick Iver träna på framåtsändandet i mörker, och det blev många goa skratt. Inte lätt när man inget ser…

Keno fick också göra några kedjor och dom känns så otroligt stabila och trygga.

Det var sista gången på valpkurs II och det blev som vanligt en trevlig kväll!

Tisdag tränade jag lite lydnad ensam på klubben. Visserligen hade vi ingen som kommenderade men ivers kedjor var betydligt bättre efter tankarna från måndagen. Han fick också träna på att hålla fokus utåt med blicken mot hinder, stege och apport. Och att även på uppgången på stegen ta det lugnt vid varje steg.

Keno fick träna en kort kedja och sen delar i inkallningen, skall och kryp. På krypet fick han många och täta klick då jag vill behålla hans engagemang. Det är kämpigare att krypa när man kommer upp i åren…

Vi stannade till i molkom på hemvägen och tog första joggingturen på väldigt länge. Jag har äntligen fått mina skor grejade hos ortopeden och kan nu gå och springa med knappt nån smärta alls i tårna. Underbart!

Igår tränade jag jakt innan brukskursen startade på kvällen. Runt 200 m långa linjetag längs vattenkanten, fotgående till och från vatten, stadga och vattendirigering där det först var 50 m land att springa. Så himla duktiga grabbar!  Långt ifrån perfekt, men så duktiga grabbar!

En timmes rejäl promenad och sen var det dags för kursen.

Ikväll har jag en privatträning, annars tar vi en vilodag från träning idag.

En kommentar till “Utan träningsvänner står jag ensam och utan framgång…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.