Träning utan planering.

Igår blåste det nästan storm hemma och regnet vräkte ner. Helt plötsligt kände jag mer för att trycka ner rumpan i soffan hela kvällen med tända ljus, en kopp te, Magnus vid min sida och se en bra film.

Och det var precis vad vi gjorde, men först gjorde jag ett tappert försök att ändå gå ut en sväng med hundarna. Och det fick bli helt oplanerat lite jaktträning. De fick träna långa linjetag med störningar av kastade markeringar, träna höger/vänster/ut, minnesmarkeringar, stoppsignal och lite annat inom dirigeringens ädla konst.

Kul hade vi, trots vädret, och fast jag hållit upp länge och trots Ivers minimala träning på dirigering, satt tecken och signaler riktigt bra.
Iver hade lätt till ljud precis i början, men med lite tryckträning och godissök försvann det.

Idag ska jag och Therese K äntligen träffas och träna lite, känns som det var ett halvår sen. Minst! Vi får se vad jag känner för att träna, något med vatten blir det i alla fall. Senare ikväll ska jag hålla brukskurs igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.