Veckan går fort…

Veckorna bara rusar iväg just nu! När kurserna drar igång känns det som tiden rinner iväg fortare…

Det har varit en och tittat på Brisan och bestämt sig för att ta henne på foder. Känns skönt för mig också att veta att hon kommer att få det bra. Med Leo är det ovisst ännu men han har ju ett hem att återkomma till.

Kalas för Magnus hade vi i lördags när nästan hela ”järngänget” slöt upp. Trevligt! På lördag dag var jag funkis på klubbens rallylydnadstävling och passade så klart på att hinna träna lite lydnad bland myllret. Och det gick finfint!

Vovvarna har avancerat till steg 2 i vår spårplan och jag har lagt några spår, som har fungerat bra. Dock är jag inte helt nöjd men vi tränar på. Cykeltur upp i Brattfors har vi hunnit med, liksom regelrevideringsmöte på klubben.

Onsdag var det dags för gång två på valpkursen. Innan den drog igång fick mina hundar spåra och träna lydnad.

Igår fick Keno träffa bästaste Therese S och efteråt tränade jag och Mari lite jakt. Jag har svårt att hinna med jaktträningen nu när vi satsar på brukset, men jag vill försöka att hålla igång den lite i alla fall.
Och det blev riktigt bra träning där Iver fick göra sök, linjetag på vatten, dubblar i vatten, tryckträning och skotträning. Keno fick bara simma genom att göra en riktigt lång vattendirigering. Han hade tänkt ut en egen plan så vi var inte helt överens i början men med en envis matte blev det rätt till slut och båda var nöjda.

Ikväll ska vi träna med Lollo och sen ska mamma få sitt hår färgat! Perfekt fredagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.