Långt uppehåll…

Ja, hela två veckor sen jag bloggade sist. Vet inte varför det blivit så, det har inte blivit av bara…

Stor sten, liten hund…
20140816_175719

Jag började min jobbvecka, efter semestern, förra veckan med ett styrelsemöte (SSRK) på tisdag kväll. Innan mötet fick Keno behandling av Therese S och han kändes väldigt fin i kroppen! Skönt!
Dagen efter träffade jag Lollo på Sunne Bk där vi tränade lite brukslydnad. Lite ringrostigt efter långt uppehåll men det kommer nog att bli bra snart, bara de får lite uppfräschning.
Fredag var vi på kräftskiva hos mamma och pappa, trevligt!

Förra helgen blev det en del pyssel här hemma och jag la två spår åt grabbarna nere i byn. Riktigt bra spårträning blev det. Särskilt för Iver då det kom en hund från ingenstans under tiden han spårade som gick rakt fram till Iver och inte var så där väldigt trevlig. Men det gick bra och Iver fortsatte spåra som inget hade hänt.
Magnus, Jimmy och jag var till jaktmässan i Sunne på lördagen och det tog större delen av dagen.
En fika på byns kafé hann jag med på söndagen. Kul att vi har ett kafé!

Den här veckan då… Efter jobbet i måndags åkte jag hem till Ulle och tölade bort några timmar. Så kul att träffas!
Tävlingsmöte på klubben på tisdag. Jag hann träna lite innan. Både uppletande och lite lydnad. Uppletandet gjorde båda riktigt, riktigt bra! Verkar bra med uppehåll i träningen! Lydnaden känns som den börjar komma tillbaka igen, nu är det smått som ska filas här och där.
Tjejmiddag hos Anna på onsdag. God mat, god efterrätt och trevligt sällskap! Kan man önska sig mer…?! Jag sov dessutom kvar sen. Tack för sängplatsen!
Innan middagen tränade jag, Eva och Mari lite jakt. Fanns mer att önska för min del och jag förbannade mig själv för att inte ha lagt upp det bättre. Helt och hållet mitt fel att träningen inte gick bra. Många delar funkade fint också, särskilt Kenos vattenjobb och Ivers svåra markeringar på land.

Torsdag dök Anna, Vincent och deras grannar upp helt oplanerat här hemma. Alla ville rida (nåja, nästan alla) och det fick dom så klart! När de hade åkt red jag en kort sväng på Brisan.

Jag och Anna rider varsin häst.
DSC_1524

Anna rider Brisan!
DSC_1525

Vincent var modig!
DSC_1574

 

9 km cykeltur i skogen blev det efter jobbet på fredagen, för mig och Magnus. Och hundarna sprang med.

Nu i helgen har det varit några här och kikat på Leo, som de ev ska ha på foder i vinter. Jag har ridit Brisan, tränat jakt med Regina, snickrat, spårat med Emmelie mm. Jaktträningen igår hade jag tänkt igenom och nu kändes det mycket bättre och det gick dessutom mycket bättre. Spåren idag låg precis på gränsen till för svårt och båda grabbarna fick jobba hårt men löste sina spår på egen hand. Träning när den är som bäst!

Man tager vad man haver! En grupp på framåtsändandet ute i skogen i väntan på spåren.
20140817_150817

Jag har jobbat en hel del med kommande kurser också, som har fyllts på väldigt snabbt. Det mesta är fullt nu, men jag har fått en del förfrågningar om fler kurser så det kan hända att det dyker upp flera.

Nu laddar vi för en nya vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.