Spår!

Vi latar oss mest, med massor av sol och bad! Men i tisdags träffade vi Lollo en sväng och la lite roliga spår på asfalt, grus och gräs. Lollo fick filma mina hundar, kul att se dem ”utifrån” när de spårar! Några svårigheter med terrängbyten, många som trampat över spåret mm, men tyckte att de löste det mesta bra ändå. Jaja, allt är inte perfekt, men gladare hundar får man leta efter! Svansarna går på högväxel! Härligt att se!
Klicka på länkarna nedan för att kika på filmerna!

Iver spårar

Keno spårar

Vi tränade även lite lydnad, men det blev inte så mycket, vi hade kommit i semester-mood båda två…

Idag har Eva med vovvar varit här! Först en rejäl ridtur, sen bad med alla hundar nere vid sjön med fika som avslutning. Therese och Regina var även här en sväng och hälsade på. En riktigt härlig dag!
Kvällen avslutades med ett frisörbesök för Ivers del, nu är han så korthårig och fin, och en träff med Therese S där vi tränade lite grand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.