Andra veckan är slut…

Älskar att bo på landet när allt hö skördas! Sommar…!!!
DSC_0633

Känns som att semesterveckorna går alldeles för fort, men om jag tänker efter har jag ju gjort en hel del…

Gården har fått en hel del detaljer klara, så som grusgången, foder runt garageporten uppsatt och målat, rabatter rensade, buskar rensade, gräset klippt och en hel massa annat.

Kronprinsessan Victoria firades traditionsenligt i måndags med jordgubbstårta, tillsammans med svärföräldrarna här hemma i Näs. Innan firandet drog igång fick jag lunch och fika hemma hos Kerstin och sen handlade jag och Magnus några saker i stan.

Magnus och jag har varit till Kils golfrestaurang och käkat lunch, vi passade på att handla glutenfritt bröd på bageriet (det enda GF som finns här omkring) och bada tillsammans med hundarna, på hundbadet i Fryken också.

Som sagt, en träff med Lollo med lite spårträning och lydnad på tisdagen. Och Eva-besök på torsdagen och efter fick Iver ny frisyr och efter det lite lydnadsträning tillsammans med Therese S. Jag tränade inte så mycket, hade inte så stor lust, men det var kul att träffa alla på klubben!

Iver får nya frisyr av Johanna!
DSC_0635

I fredags lämnade vi faktiskt hundarna hemma och åkte in till stan och tog båtbussen. Käkade lunch i stan och handlade lite, en mysig dag!

Igår gick jag och vovvarna en tur ner till byn och tränade lite i vattnet plus simmade. Blev inte så mycket till träning då Iver tjuvade hela tiden och hade ingen ordning alls på sig… Men en kul dag blev det i alla fall.
På kvällen var jag till Ulle och grillade med henne, Eva och Anna. Blev en mysig kväll och jag var inte hemma förrän nästan halv två på natten (morgonen)…! Dessutom drack jag lite vin och en drink, inte alls likt mig nu för tiden! Men jag drack långsamt och magen höll! Gött!

Häromdagen utforskade jag skogen här hemma för att hitta nya promenad- och ridvägar. Hamnade nerför ett stup, det är mycket brantare än man uppfattar det på bilden. Men det fanns ingen återvändo, det var bara att klättra nerför. Lite läskigt men ner kom vi…
DSC_0629

Idag tog jag en ridtur på Brisan och Keno var förstås med. Sen träffade jag Lollo i Ransäter. Vi tränade lite lydnad, det var lite mer ordning på oss denna gången. Sen åkte vi och badade, innan det var dags för mig att möta Kerstin, Brita, Bengt och Sten-Åke för jaktträning. Vi tränade väldigt snabbt och strukturerat idag, det tog bara drygt en timme att träna alla tollarna. Tror faktiskt att fikat efter tog längre tid än själva träningen…hihi! Jag är hur som helst nöjd med båda grabbarnas jobb idag, de fick bara göra en kort träning var men det blev en väldigt bra träning och det är det viktiga.

Demo, Keno och Iver på promenad efter träningen!
DSC_0641

Några träningstillfällen har vi ändå fått till under semestern, även om det nog låter mer än det varit när man läser, för träningen har mest bestått i att matte fått sitt sociala behov tillfredsställt, själva träningen har det inte blivit så mycket av, men det sociala är nog så viktigt!

Nu kommer det att bli lite annat framöver så nu blir det vila från träning!

En kommentar till “Andra veckan är slut…”

  1. Du och hundarna är lika aktiva som vanligt. Kul att läsa om allt ni företar er och det är en hel del det. Njut av semestern och så hoppas jag vi ses på specialen, alltid någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.