Mamma på besök, ridning av Leo och Iver har spårat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här veckan har Keno fått vila helt från träning. Och han har faktiskt sovit en del, så vilan var nog välbehövlig. Han och jag är ju lite lika där, vi kör på och känner inte efter, full fart och massor av energi ska det vara…

Iver har istället fått träna lite grann. I måndags hade jag en privatträning i viltspår och när den var klar fick Iver gå ett bruksspår, som var 1 km långt, i skogen. Han spårade riktigt bra och hittade sina åtta pinnar och två dosor.

Jag och Brisan tog en rejäl skogstur i skogen på tisdagen. Keno var också med ut och det gick hur bra som helst. Keno är ju van att vara med men jag visste inte hur Brisan skulle reagera, men det gick jättebra!
Sen dök Kicki upp och det var dags att träna Leo! Det gick lite bättre denna gången och jag satt även upp på honom när Kicki longerade.
Efter det blev det lite stressigt för att hinna till Väse på 30-årskalas, men vi hann…

Iver fick träna lydnad på klubben på onsdagen. Anna och jag hjälptes åt att grilla varandra och jag fick bra saker med mig som jag ska tänka på. Iver fick även göra en plats med två andra hundar och skytt (utan skott).

Torsdag hämtade jag upp mamma i stan och tog med henne hem hit. Vi tog en lång promenad med hundarna i regnet och sen myste vi inne resten av kvällen.
Fredagen blev det desto mer jobb då vi slet med min rabatt hela dagen! Vi grävde, bar stenar, spolade av grus, la ny duk, la tillbaka stenar och grus mm mm. Det tog hela dagen och på kvällen var vi ganska möra sen… När jag skjutsat hem mamma tog jag och grabbarna en promenad i Skived innan vi åkte hem och intog soffan.

Idag har Iver fått spåra! Spåret la jag i Molkom, mest på asfalt och grus. Det var 1 km långt, 8 pinnar och två dosor och det låg en timme.
Han spårade så himla bra! Det var en fröjd att gå bakom honom i spåret! Endast på ett ställe var han av spåret och då var det bara två meter. Annars gick han verkligen i spåret. Och alla pinnar och dosor hittade han.

En promenad i Molkom tog jag och grabbarna också innan vi åkte hem och grillade med Magnus och Jocke. Sen dök Kicki upp och idag red vi ut på båda hästarna! Leo var lite envis först, men sen gick det ju väldigt bra! Så roligt! En ridtur både på grusväg och i skogen blev det!

Det var tänkt att sprida ut bilderna i bloggen, men WordPress har fått fnatt och placerar alla högst upp. Suck..!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.